Stambeno poslovni objekat ugostiteljskih usluga, #80

Slepčević, 135.000EUR

Namena: Prodaja
Tip nekretnine: Ostalo
Grad: Šabac, Slepčević
Kvadratura: 226 m2
Struktura kuće: PR+1
Energetska efikasnost: -
Broj kupatila: 1
Broj spavaćih soba: 2
Cena: 135.000 EUR
Vlasništvo: Agencija

Opis nepokretnosti

Objekat se nalazi na desnoj strani magistralnog puta Šabac-Loznica-Zvornik. Regionalno veoma poznat i izuzetno dobro posećen ugostiteljski objekat bez obzira na godišnje doba. U višedecenijskom radu, zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj usluzi, bogatom asortimanu jela i pića, dobroj lokaciji i velikom parking prostoru (600m2), ugostiteljski objekat je prijatan ambijent za odmor prolaznika. Za mnoge od njih, nezaboravni utisci predstavljaju motiv za nove posete bilo u prolazu ili u nameri za obeležavanje značajnijih porodičnih, famillijarnih, prijateljskih ili poslovnih prilika.

Objekat je površine u osnovi 226m2, izgrađen 1977 godine i od tada funkcioniše u kontinuitetu. Građen je od čvrstog građevinskog materijala (opeka) u dva nivoa -prizemni ugostiteljski, a u potkrovlju stambeni prostor.
Prizemni  deo čine namenske prostorije: kuhnja sa priručnim magacinom, dve restoran sale (veća u ulaznom delu i manja za intimnija druženja u delu u koji se ulazi iz veče sale) sa jednom pokrivenom i poluzatvorenom terasom kapaciteta 24 osobe, ulaznom zonom - hodnikom dva WC-a za goste i jedan WC za osoblje.Ukupan kapacitet objekta ne prelazi mogućnost usluge više od 100 osoba.
U potkrovlju je  izgrađen arhitektonski veoma lepo osmišljen stambeni prostor veličine dvoiposobnog stana (ulazna zona, kuhinja, 2 spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo. Podovi u stanu su pokribveni laminatom, a kupatila i kuhinje pločicama.
Parcela na kojoj je objekat sagrađen ima površinu od 0.06,60 ha ili 660m2. Obzirom da je ugostiteljsko-stambeni objekat izgrađen na građevinskoj liniji, posetilac stiče utisak da dvorište i pomoćni objekti čine zasebnu celinu.  U ovaj deo postoji poseban ulaz u garažu koja je u sklopu pomoćnog objekta pod jednim krovom u okviru kojeg su prostorije potrebne za logističke poslove - pranje veša,peglanje, ostava za različite vrste namirnica i dr.

Ukupan stambeno-poslovni kompleks je udaljen od Šapca 10 km, a od centra Slepčevića cca 400m2.  


Unutrašnjost

  •   Kablovska TV  true
  •   Mašina za sudove  true

Udaljenosti

  • 12km Železnička stanica:  12kmm
  • 400 Autobuska stanica:  400m
  • 400 Apoteka:  400m
  • 420 Pekara:  420m

Video snimak


Slične nepokretnosti