ISKUSTVO I POVERENJE STICANO OD 1992. GODINE

O nama

Dobro došli na našu stranicu. 
Cilj nam je da upoznate našu firmu i ponude raspoloživih nekretnina. Za dodatne informacije obratite se Agenciji "LIBERO" elektronskom poštom, telefonom, pismom ili nas posetite.
LIBERO D.O.O. posluje kao Agencija za nekretnine u Šapcu od 1992.godine. Organizaciona rešenja i visoki nivo profesionalnih usluga, kao i veoma strog kodeks Agencije "LIBERO", definiše odnos zaposlenih i garantuje apsolutno zadovoljstvo naših klijenata. Sva iskušenja u poslu rešavaju visokostručni kadrovi u koordinaciji sa razvijenom mrežom operativnih saradnika.
Struktura zaposlenih: 75% visoka, 25% srednja stručna sprema.
Sigurnost i poverenje je naš moto. Ponosni smo što smo ga izgradili na temeljima drevnog grada "Šabačkih trgovaca" na prostoru između obronaka planine Cera i obale reke Save.
Naši klijenti cene poslovnu sigurnost i obraćaju nam se s poverenjem. Mi ističemo da je i u ovom poslu najvažnije znanje. Ono uvažava faktor vreme, podrazumeva racionalne komunikacije, kvalitetne savete i kompletne usluge stručnjaka Agencije i njenih saradnika. U pitanju su eksperti iz oblasti nekretnina za utvrđivanje tržišne vrednosti, usluga konsaltinga, inžinjeringa i svih vrsta pravnih usluga iz oblasti građanskog prava u transakcijama zaključno sa upisom vlasništva i prava u javne knjige.
U odnosima s javnošću koncept Agencije bazira na marketinškim instrumentima koji u praksi daju najbolje rezultate.
Da bi nas bolje upoznali, pregledajte našu web stranicu i ne propustite priliku da nas posetite u sedištu firme. Možda će naša stranica baš Vama pomoći da rešite svoje pitanje: razmene, prodaje ili kupovine nekretnina. U sedištu firme, srdačno će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, stručni posrednici, provereni stručnjaci za tehničke i pravne usluge kao i kompletan administrativni servis po principu "sve na jednom mestu".
Na vama je da u posao krenete sigurnim korakom i dignute glave. Mi Vas očekujemo s poštovanjem i zahvalnošću.

Vlasnik i osnivač
Slobodan I. Marković